Werken met Natuurwezens DEEL 1

Werken met Natuurwezens DEEL 1

Regelmatig vraagt men aan mij hoe het kan dat ik zoveel weet van Natuurwezens, terwijl deze term in Nederland vrij onbekend is. Het is geen populair gespreksonderwerp en er is weinig aandacht voor beschikbaar. Momenteel ben ik één van de weinigen die openbaar uitspreekt dat zij er zijn. Er zijn maar een paar anderen in Nederland die Natuurwezens waarnemen en hierover schrijven, deze mensen vind ik super tof. Zelf ben ik ervan overtuigt dat Natuurwezens bestaan. Niet omdat ik hier Sprookjes over gelezen heb, maar omdat ik het zélf ervaar. Ik ervaar het contact met de Natuurwezens en ervaar hun wereld zeer sterk. Ik zie ze, hoor ze, voel ze en ervaar de aanwezigheid. Ik wéét dat zij er zijn en vind het leuk om over dit onderwerp te praten of te schrijven. Als niemand over hen spreekt, zal het bestaan nooit bekender worden, terwijl in de geschiedenis Natuurwezens wel degelijk een rol hebben gespeeld. Men respecteerden de Natuurwezens of werkten met hen samen. Tegenwoordig zijn de Natuurwezens in de verdomhoek gepropt als Sprookjeswezens. Hun wereld voelt inderdaad een beetje Sprookjesachtig aan, maar de Natuurwezens beleven absoluut geen Sprookjes!

In werkelijkheid voelen de Natuurwezens zich aan de kant geschoven, verraden en onzichtbaar. Zij kunnen het haast niet geloven dat de wereld zo veranderd is, in negatieve zin. Het liefst zouden zij alleen maar vrede, vrijheid en positiviteit zien. Dat is de energie waar zij goed bij bedaren en waarbij ze zich prettig voelen. Denk maar aan een snoepautomaat. De snoepautomaat werkt pas als je hier geld in stopt. Zo functioneren de Natuurwezens enkel als de energie goed is. Het zijn sensitieve wezens die erg nauwkeurig aanvoelen wat er aan de hand is. Zij behoeden hun energie voor negativiteit en zware energie, en gaan dan weg om zichzelf te beschermen.


KABOUTERMAIL! 
Vind je dit een leuk blogbericht om te lezen? Onderaan deze pagina kun je jezelf gratis aanmelden om de 'KABOUTERMAIL' te ontvangen.


Vandaag vroegen de Natuurwezens aan mij om dit verhaaltje te schrijven. Zij willen al langere tijd graag vertellen over wie zij zijn, wat ze doen en wat zij allemaal ervaren. De Natuurwezens staan te popelen om zich voor te stellen en om te laten weten dat ze er zijn. Hierbij geven zij aan dat er mensen zijn die graag over hen willen lezen, maar dat er niet genoeg informatie voorhanden is, om deze mensen verder te helpen. Het is tijd dat er meer informatie beschikbaar komt en aan mij de vraag om hierin een klein stukje te leveren. Neem hier wel in mee, dat iedereen het contact met Natuurwezens anders ervaart. Dit is afhankelijk van hoe je bent ingesteld, van spirituele vermogens, maar ook van je stemming en energie. Ik schets dus enkel een beeld, van hoe ik dit alles persoonlijk ervaar.
De Wijze Kabouter - Werken met Natuurwezens DEEL 1
Inmiddels hoor ik dat er één wezen is wat graag iets wilt vertellen. Ik vraag of ik een naam mag benoemen, waaraan de lezers hem kunnen herkennen. Het Natuurwezen stelt zichzelf voor als 'Pedro'. Ik begroet Pedro en luister naar zijn woorden. Hij praat over zijn verleden, over het leed wat hij ervaren heeft tijdens het kaalkappen van 'zijn' bos. Hij voelde zich daar prettig en had een heerlijke tijd, totdat er op een dag graafmachines door het bos reden, die begonnen te ploegen. Al snel verscheen hierbij een motorzaag en vertrokken er auto's vol met boomstammen. Het bos werd berooid achtergelaten en de Natuurwezens waren in grote paniek. Hun bos was in één klap weg en alle liefde die zij hierin gestoken hadden ook. De Natuurwezens hadden geen thuis meer en geen plek om te zijn wie ze zijn. Enkele Natuurwezens besloten te vertrekken, anderen keerden terug naar 'huis'. Pedro sloot zich aan bij de eerste groep en verplaatse zich naar een ander bos. Maar helaas sloeg ook hier de onheil toe en werd dit bos flink onder handen genomen. Er verschenen grote werkauto's en het bos werd aangetast. De Natuurwezens hebben veel werk moeten verzetten om dit bos weer een beetje tot leven te brengen. Veel bomen zagen het niet meer zitten, met hun kaalgekapte takken en hun vrienden die waren omgezaagd. Met veel positieve energie hebben de Natuurwezens toch nog wat kunnen bereiken en kwam er langzaamaan weer geluk terug in het bos. Enkele bomen kwamen er zelfs weer geheel bovenop. De Natuurwezens waren dolgelukkig, totdat het noodlot opnieuw toesloeg. Er werd vorig jaar besloten om dit gehele bos weg te halen, alle bomen moesten wijken voor een parkeerplaats. Pedro en de andere Natuurwezens moesten het veld ruimen en zijn vanaf die dag nooit meer op deze locatie geweest, dat geeft teveel verdriet. Het doet Pedro pijn om hierover te vertellen en hij laat dan ook duidelijk weten dat zijn woorden veel emoties bevatten.

Ik probeer Pedro zijn emoties zo goed mogelijk te verwoorden, als ik wat gekriebel voel aan mijn rechteroor. Ik voel een soort van wind blazen, alsof er iemand in mijn oor blaast. Naast mij verschijnt een, voor mij bekende, Elf. Ik mag hier de naam Leontine benoemen. Ze laat een notitieboek zien en geeft aan dat ik ook over haar iets mag vertellen. Ik noteer haar woorden en schrijf vlug door. Leontine laat er geen gras over groeien en praat luidkeels over haar ervaringen. Opnieuw voel ik een windvlaag langskomen, als ik tevens het geluid van een deurbel hoor en de energie anders aanvoelt. Leontine laat weten dat het belangrijk is om Pedro zijn verhaal direct op de website te plaatsen. Ze wijst op de tijd en geeft aan dat het verhaaltje nog voor kwart over vijf in de middag online kan staan. Haar eigen verhaaltje bewaart ze graag voor een volgende keer. Ze bedankt mij voor mijn inzet en laat weten dat ze blij is met de tijd die ik aan hen geef. Ik laat weten dat dit wederzijds is en schrijf nog even verder. Naarmate de tijd vordert en het verhaaltje vorm krijgt, voel ik een enorme vlaag van liefde voorbij komen. Alsof er iemand met rozen strooit en een enorme blijheid afgeeft. Ik zie achter mij een roze energie en voel dat deze door de kamer gaat. Leontine laat weten hoe blij ze is, ze geeft als dank een liefdevolle energie aan mij terug. 

In de webshop vind je de speciaal geselecteerde Natuurwezen-Edelstenen collectie. Deze edelstenen worden in samenwerking met de Natuurwezens aangeboden en helpen jou om jezelf met hen verbonden te voelen.


Saskia Braakman 
dewijzekabouter.nl

Dit blogbericht is volledig samengesteld op basis van mijn eigen spirituele waarnemingen en spirituele ervaringen. Het kan zijn dat jij ergens een andere mening over hebt.


Alle content en uitingen van De Wijze Kabouter, waaronder teksten, informatie, blogberichten, foto's en afbeeldingen, zijn in eigendom van De Wijze Kabouter. Het kopiëren, overnemen of gebruiken hiervan, op wat voor manier dan ook, is niet toegestaan. Alles op deze webpagina is samengesteld op basis van eigen inspiratie, wees geen online dief alsjeblieft.
© www.dewijzekabouter.nl

8 Reacties

Heino van der Lee
15 December 2019 om 19:13
1
Hoi Saskia mooi verhaal grappig hoe dit gaat. Een mooie sequoia’s versteend hout gekocht. Terwijl ik me ermee aan het verbinden ben. Komt jouw blog voorbij. Ik heb ook bij jouw stukken gekocht en waardeerde je geschreven stukjes erbij enorm. Zelf ben ik echt een natuur liefhebber. Keep up the good work. En blijf vooral je verhalen delen over de natuurwezens. Groene groet heino
Annet
15 December 2019 om 20:39
2
Mooi stuk ik voelde de pijn.van de wezens.
Kristel
15 December 2019 om 21:27
3
Ik wil heel graag meer weten over de natuurwezens ❤️
Fiona
16 December 2019 om 16:09
4
Ik wil ook graag meer weten over de Natuur wezens, alvast bedankt.
Jolanda
16 December 2019 om 22:45
5
????
Elisabeth Langerhorst
11 March 2020 om 21:30
6
Lieve Saskia, Ik verheug mij op je 'vervolg' verhalen over de Natuurwezens. Dus ja, graag meld ik mij hiervoor aan. Hartelijke groet, en dank je wel ????
admin
16 March 2020 om 20:25
1.6
Hoi Elisabeth, dank voor jouw lieve berichtje! Zodra de Natuurwezens dit aangeven komen er zeker weer nieuwe verhaaltjes online :-).
Simonne Moesen
30 April 2020 om 11:59
7
Dag Saskia, ik ben heel benieuwd naar wat de natuurwezens nog meer te vertellen hebben en hoe we ze kunnen helpen. Graag ontvang ik de kaboutermail. Alvast bedankt ! Simonne

Reageer

Annuleren

De Wijze Kabouter maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in de privacy- en cookieverklaring.