Gastenboek

18 Reacties

Anita
18 August 2021 om 17:34
1
Lieve Saskia, dank je wel voor de reading! Ik was helemaal verbaasd en blij verrast toen er een pakketje voor mij op de mat lag. Met 3 handgeschreven briefjes en een edelsteen daarin. Mijn man had me dit cadeau gedaan en ik vind het echt fantastisch! Toen ik begon te lezen, werd ik meteen al emotioneel. Rake woorden en bij sommige dingen eigenlijk een bevestiging van wat ik al weet. Het kruispunt klinkt bekend, al zou ik wel heel graag eens een kijkje in de toekomst willen nemen ;-)
Rik
09 December 2020 om 21:48
2
Alle stenen waren goed per stuk verpakt en er zat een persoonlijk bericht bij.
leenders
08 December 2020 om 17:39
3
Zo, daar ben ik weer. Vorige week heb ik een flinke bestelling geplaatst. Eerlijk gezegd een rib uit mijn lijf, maar het was het waard!! Wat een mooie stenen ben ik rijker. En er zat ook nog eens een mooie rode verrassing tussen, een lieve gift van Saskia, zomaar. De stenen zijn en voelen zó fijn. Elke keer weer word ik er gelukkig van!! Dankjewel lieve Saskia ;-)
Melinda
14 July 2020 om 18:04
4
Bedankt voor de mooie stenen Saskia. En natuurlijk nog even de handige tip. Groetjes ????
Petra
09 July 2020 om 17:31
5
Lieve Saskia, Vandaag kwam mijn eerste bestelling die ik bij jou deed binnen! Wat een heerlijke verrassing! Alles zo fijn, zo direct, zo speels aanvoelend. Ik heb direct giga contact. Prachtig. Hier ben ik echt superblij mee. Ik zal ze goed verzorgen hoor. De faery steen steekt er bovenuit, maar de combi met de rest en wat ik al had.. dat is nu al voelbaar bezig. Ik heb ze nog maar een uurtje thuis. Heerlijk communiceren dus. En blij dat ik jou gevonden heb want jij hebt een nieuw
Bianca
14 June 2020 om 12:22
6
Al vaker besteld en ook nu weer prachtige stenen mogen ontvangen. Dit keer zat er een heel bijzondere boodschap bij van het universum waar ik heel blij mee ben. Dank je wel lieve Saskia!
kroodsma
23 May 2020 om 12:23
7
een blij hart! zo met zorg ingepakt en fijne vibes :) de geschreven boodschap erbij had niet treffender kunnen zijn.. Dankjewel lieve Saskia!
Jolanda
18 April 2020 om 21:19
8
Vandaag mijn eerste bestelling gedaan. Waaronder het natuurwezen pakketje. Ik ben ontzettend blij met de boodschap van de natuurwezens en de prachtige krachtige bijbehorende steen. Ook de andere stenen zijn prachtig en ik ben erg blij met de persoonlijke boodschap. Hartelijk dank en tot een volgende bestelling!
MM
13 March 2020 om 16:31
9
Het is elke keer een feest om een pakketje van Saskia te ontvangen. De positieve energie straalt er vanaf. Niet alleen van de prachtige stenen, maar ook uit de woorden op het bijgevoegde briefje. Mijn stenen van vandaag, een bergkristal en een groene opaal, voelen weer zó fijn. Daar ga ik van genieten!
Hendie
12 March 2020 om 15:53
10
Hallo lieve mensen! Ik heb regelmatig via deze weg helende stenen gekocht. Altijd waren het de stenen die ikzelf had uitgezocht. De steen is altijd heel goed ingepakt en in zo'n lief lieveheersbeestjes-zakje gestopt. Ook zat er altijd een handgeschreven briefje bij, die maakt dat je echt persoonlijk wordt behandeld, ook al is het een webshop!! Ik blijf de site in de gaten houden. Veel liefs van mij! Hendie
Ellis
25 February 2020 om 14:43
11
Heel erg blij met de 2 schedeltjes,wat zijn ze mooi!!!! Bedankt voor de info,hoe te reinigen!!!! En ook bedankt voor het zorgvuldig verpakken en de prachtige tijgeroog!!!! Graag tot de volgende keer. Blije groetjes Ellis????
Esmee
03 February 2020 om 21:23
12
Zeker een aanrader! Superblij met mijn stenen en ook heel persoonlijk met het handgeschreven berichtje. Dank je wel!
kroodsma
25 January 2020 om 22:53
13
Mijn vaste adres voor fijne stenen en nu een mooi schedeltje. Met een boodschap vol wijze woorden erbij en advies over hoe de steen te gebruiken. Altijd zorgvuldig en dat geeft een fijn gevoel!
Erna
30 June 2019 om 19:08
14
Ik heb meerdere keren iets besteld en ben telkens enorm blij met wat ik ontvang. Of het nu gaat om stenen of om boodschappen: altijd raak!
Gerda
05 June 2019 om 22:41
15
Vandaag mijn ervaringstenenset mogen ontvangen met daarbij een treffend bericht uit het universum Deze klopt exact en de set voelt zeer vertrouwd en prettig Dank je wel
Anne
29 May 2019 om 14:50
16
Fijn dat de stenen zo goed gefotografeerd worden en per stuk te koop zijn. Je krijgt ze snel, zorgvuldig verpakt en met een boodschap van het universum erbij. Of je er in gelooft of niet - die aan mij zijn in elk geval raak. En de stenen voelen erg fijn aan. Dank je wel!
Cissy
16 May 2019 om 15:24
17
Inmiddels meerdere keren besteld en binnen een paar werkdagen in huis. Verbaasd was ik over de kracht van de stenen zodra je ze uitpakt en vasthoudt. Wat ik niet wist was dat er een persoonlijke boodschap van de gidsen bij zat. Het klopte precies.
Sandra
14 December 2018 om 11:27
18
Zeer tevreden met de bestelling!! Echt een cadeutje!!

Reageer

Annuleren

Enkele reacties van blije klanten

Ik wilde je nog even bedanken voor de mooie stenen, ik ontving er nl 2! Ze passen precies bij mijn huidige situatie.

“Hallo Saskia, Mijn dank voor je schrijven. Je hebt me weer hoop gegeven, mijn onzekerheid kwam omdat ik bang was dat mijn leefsituatie niet zou veranderen. Een kwestie van geduld en doorgaan.”


“Dank je wel voor je prachtige Reading en steen.”

Hallo Saskia, wat een bijzondere boodschappen van de kabouters! Dank je/jullie wel. Ik ben er ontroerd, geraakt en gesterkt door. Ben heel benieuwd...

“De hele reis draag ik mijn blauwe aventurijn bij me. Speciaal voor mij uitgezocht door de Wijze Kabouter. Dank je wel voor de mooie reading en stenen, daar heb ik heel veel aan!”

“Lieve Saskia, we zijn helemaal stil van de woorden die je bij de steen als motivatie hebt toegevoegd. Ik heb de stenen besteld. 
Nogmaals, ik ben diep onder de indruk! Lieve Groet.”

“Wauw, Saskia. Spijker op zijn kop. Hij en zijn werkgever hebben vastgesteld dat het beter is om uit elkaar te gaan. Hij is zo de grond in getrapt. Puur uit stress kon hij zijn werk niet goed verrichten. Wrok, kluts kwijt zijn. Het is gewoon niet eerlijk. Hij mag dus afstand van zijn werk nemen. Gisteravond tijdens de groepshealing die ik mocht geven, knapten er boeien van zijn enkels af. Heel erg bedankt voor de reading! 
Liefs”

“Hoi Saskia,
Vandaag de bijzondere stenen mogen ontvangen. Een waarachtig kadootje. Hoe goed je foto's op de website ook zijn, ze halen het niet bij 'the real thing'!! Bij de groene calciet vielen me de rondlopende lagen in de steen op, het geelbruinige gedeelte geeft licht in de zon, er zit een soort doorzichtig zilveren kristal in, het leek wel een deurtje.. Ik kon niet anders dan maar blijven kijken, zo mooi. Bij de aquamarijn leek het haast of de steen me liet zien dat het prachtige geheel uit zoveel elementen en kristallen bestaat. Hoe langer ik hem vasthield, hoe intenser de blauwe kleur leek te worden. Bij beide: wat een fijne energie. Ik voelde me verwelkomd om kennis te maken. Ontzettend bedankt voor je advies. En wellicht tot een volgende keer.
Hartelijke groetjes.”

“Na het lezen van de lezing /advies toch besloten om deze stenen te bestellen. Ik vind dit echt een mooi geschenk voor mijn moeder en zus en voor mijzelf. Want wat herkenbaar wat jij schrijft over ons. Een mooi kerstcadeautje dank je wel! Ik hoop dan ook mooie stenen bij te kunnen voegen bij de teksten. Vr groet en fijne dagen!”

“Hoi Saskia,
Ik had laatst een serpentijn hanger bij je gekocht, en een paar maanden terug een edelsteen met een boodschap. Ik ben met alles heel blij, en dat wil ik je via deze weg even vertellen. De serpentijn steen is mijn eerste "natuurwezen" steen. 
Groetjes, alle goeds Saskia, dankjewel voor wie je bent en wat je doet, en kan. Dapper!” 

“Dankjewel Saskia voor de fijne bestelling. Ik was ontroerd door je boodschap, die had niet treffender kunnen zijn..Het klopt precies.  Recht mijn hart in! Fijn weekend voor jou! Liefs.”

“Goedenmorgen. Ik wil even dank je wel zeggen voor het hele fijne kristal wat je hebt uitgezocht. Ik ben nog zoekende in wie ik ben. En eigenlijk weet ik heel goed wie ik ben. Je boodschap sluit daarom ook perfect aan op mij. Ik wandel heel veel in de natuur en ben ook bevoorrecht om in een boerderij te wonen aan de rand van de bossen. Toen ik van de week lekker vroeg ging wandelen merkte ik dat er een deurtje open ging. En mocht ik kennis maken met een paar mooie ervaringen. Voor mij voelde het dat er een rode draak boven me vloog. En ik zag allerlei natuur wezens mee wandelen. Het voelde dat ik met mijn 3 oog in een mooie voor mij nog nieuwe wereld mocht schouwen. Daarom wil ik je bedanken voor de krachtpatser die dit poortje heeft laten zien waar ik uiteindelijk zelf door heen mag gaan. Ik was weer een klein kindje met een magische verbeelding. Die bewuster mocht kijken dan dat ik normaal doe als ik geniet van de natuur. Nogmaals dank en heb een fijn weekend.”

“Ha Saskia,
De post lag net op de mat, blij maakte ik het pakje open, een lieve verpakking met de prachtige steen Borniet. Wow al die mooie kleuren die er in zitten. Ik heb me vergrootglas maar even gepakt. Zo welkom het prachtige briefje met de hand geschreven en de mooie woorden ontroerde mij zeer. Toepasselijk mezelf een beetje (veel) vergeten op mijn reis in deze mooie wereld. Hartelijk dank. De aanschaf van deze mooie steen die ook een plaatsje krijgt tussen mijn anderen stenen op de tafel. Ik ga er van genieten. En ik kom zeker nog eens terug om een mooie steen te laten uitzoeken door je.
Een lieve groet.”

Nog dank je wel voor de twee mooie sets van stenen. Ik was nog niet zo ver gekomen door allerlei omstandigheden om de tweede set uit te pakken. Deze was net als de eerste super mooi en voelde ook echt voor mij. De boodschap die er ook nu bij zat was zeer herkenbaar en wijst ook weer op een mooi aandachtspunt bij mij. Sorry voor mijn late reactie En uit het diepst van mijn hart dank JE WEL voor de twee mooie boodschappen en stenen.“

“Wauw, jouw boodschap en de omschrijving van de steen bezorgde mij gewoon kippenvel en nu ligt hij ook nog op mijn hand.. Zo treffend en herkenbaar. Zo bijzonder. Word er helemaal emo van.”

“Deze reading is de spijker op de kop. Ik ben in november begonnen met een nieuwe baan. Helaas blijkt het werk te zwaar voor mij, waardoor ik ook lichamelijke klachten kreeg. Nu eerst rust en daarna terug naar mijn eigen bedrijfje. Daar kan ik mijn creativiteit in kwijt. Dank je wel!”

“Dank je voor mijn 2 mooie stenen. De Apatiet was een uitgemaakte zaak toen ik hem zag, maar die Merliniet bleef me, bij verder kijken in de shop, achtervolgen en intrigeren; dus ben ik teruggekeerd en die erbij gekocht ... omdat mijn oog op hem viel. Toen ik een bekende die een beenmergs-tamceltransplantatie had ondergaan, een Reiki-healing wilde geven, heb ik hem daarbij al ingezet - en het voelde heel goed!”

De Wijze Kabouter maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in de privacy- en cookieverklaring.