Recensies

2022

27-12-2022
Hallo Saskia,
Dank je wel, mooi bericht. Heel dankbaar.
Liefs
Iris

20-12-2022
Hoi Saskia,
een prachtige reading .. zeer dank je wel voor de verwoording en dat je dit doet!
groetjes
Marlies

11-12-2022
Hi Saskia,
Owww super, dank je wel weer!!
Wat leuk om te lezen over onze "schooipoes" en hoe gek hij met (onze) kinderen is, al vanaf dat ze heel klein waren. Spot on dus!! :-) 
Ben heel benieuwd naar wat nog komen gaat!
Fijne zondag nog en ook alvast fijne feestdagen!
Groetjes,
Anita

07-12-2022
Goede dag Saskia,
Dank voor je uitgebreid verslag die ik van je mocht ontvangen.
Ik merk dat het aanknopingspunten geeft, en dus ook uitdagingen.
Hartelijke groet,
Johan

05-12-2022
Hallo Saskia, dankjewel voor je snelle reactie en ik heb met heel veel bewondering en verwondering jouw waarneming gelezen.
Dankjewel voor je uitgebreide tekst en het klopt volledig wat je schrijft over de bubbel. Ik heb afgelopen jaar een paar flinke emotionele klappen gehad die mij letterlijk naar binnen trokken uit zelfbescherming.  Ik heb dus heel veel aan wat je me schrijft en ik heb een heel bijzondere band met Babs. Ze geeft me ook letterlijk vaak duwtjes met haar snuit. En ook van de poes heel bijzonder. 
Ik ga zeker op mijn dromen letten en de tekens zijn ook al zichtbaar.
Nogmaals heel veel dank!
Lieve groet, Marise.

11-11-2022
Hallo Saskia,
we vonden reading van Marley geweldig en zijn er super blij mee. Daarom hebben we nu ook een reading besteld voor poes Mimi. Hierbij ook een foto van Mimi.
met vriendelijke groet,
Kees en Ellis

08-11-2022
Geweldig! Ik ben heel blij met het dierentolk consult.
Ina

11-10-2022
Hoi Saskia,
Dank je wel voor jouw verhaal. Ik ga met jouw tips aan de slag.
Hartelijke groet,
Iris

11-10-2022
Beste Saskia,
Dank je wel nog voor deze mooie natuurwezen reading.
Fijne dag vandaag,
groet Miranda

06-10-2022
Hoi lieve Saskia,
Even een kaartje van mij... Zeer hartelijk bedankt voor je prachtige readings. Ik werd helemaal omvergeblazen te horen, dat ik uit het drakenrijk kom. Ik heb in mijn jeugd mogelijk contact gehad met een kabouter, dacht ik. Maar toen jij erover schreef, dacht ik dat het eerder een leprechaun kan zijn geweest. Toen jij laast schreef, dat ik vijf drakengidsen bij me had was ik even teleurgesteld vanwege 'mijn' leprechaun. Maar die kwam er nog achteraan... Wat ontzettend bijzonder, heel inspirerend zeg!
Ben blij met je. Bedankt & veel liefs,
Petra

11-09-2022
Lieve Saskia,
Hartelijk dank voor al je werk voor onze dierbare poezen.
Heel bijzonder om e.e.a. te lezen. Van Max en Sarah wisten we al dat ze zeer gevoelig zijn.
Wij gaan hier zeker mee aan het werk, want hun geluk staat sowieso voorop.
Lieve groet Indiri en Carolyn

07-09-2022
Hoi Saskia,
Wat een mooi bericht weer zeg! Ik ben heel erg benieuwd naar hoe de weg verder zal gaan. Het vertrouwen op de leiding van het universum. Soms nog met wat angst voor het onbekende, maar ik ga hem aan. Dankjewel weer voor deze waardevolle boodschappen.
Lieve groetjes,
Majella 

03-09-2022
Lieve Saskia,
Wat bijzonder mooi het contact met de draak en de trol. Indiri laat alles intensief op haar inwerken.
Indiri geeft aan dat ze je dankbaar is voor het werk dat jij doet, de reading geeft haar echt handvatten om mee verder te werken.
Indiri voelt al een tijdje dat de draak en de trol bij haar zijn. Maar kon de energie van de trol niet goed herkennen.
Nu weet ze dat ze er een vriend bij heeft.
Lieve groet Indiri & Carolyn

30-08-2022
Dank je, Saskia, voor de zeer uitgebreide Reading.
Fijn dat je me zo ondersteunt!
We gaan zeker meer contact hebben.
Liefs van Ien

10-08-2022
Hoi Saskia,
Wow wat mooi, dank je wel! Zo fijn om te weten dat welke natuurwezens er zijn om te helpen en hoe ik contact met ze kan maken. En bijzonder dat het precies diegene zijn waar ik zelf al de meeste connectie mee voelde. Dit brengt me weer een grote stap verder.
Hartelijke groet,
Els

03-08-2022
Beste SAskia,
wat mooi!
dank je wel voor de kabouter reading,
warme groet Véronique

16-07-2022
Dank je wel Lieve Saskia voor het doorgeven van wat mijn prachtige compagnons mij wilden vertellen. Puzzelstukjes vallen op hun plek, nu ik namen weet is het voor mij makkelijker om te vragen. Ik ben dankbaar.
Dank je wel en een mooie tijd
Liefs Lieneke

15-07-2022
Dag Saskia,
Duizendmaal dank voor de feeën reading!
Ik ga hiermee verder,
Veel liefs,
Jorinde

08-07-2022
Bedankt, Saskia
Ik vind het echt heel treffend wat je door kreeg!
Wij hebben een kabouterfamilie in huis, maar contact leggen lukt( nog )niet. Ook heb ik herinneringen van mijn Fee zijn ooit. Verder werk ik veel met kristallen en heb t gevoel dat te mogen verdiepen… Ik heb een Fee en elf om mij heen, hoe wonderlijk mooi toch allemaal! Gewerkt met de Lichtmeesters( of zij met mij) maar ben ineens  teruggegaan naar mijn passie: de kristallen. Healingwerk komt ook in de verdieping, begrijp ik.
Ik ben een gelukkig mens, dank je voor de channeling, Saskia!
Mooi weekend!
Liefs van Ien

24-06-2022
Hoi Saskia
Dank je wel voor het consult. Ik heb het gelezen. Ben er heel blij mee  Veel is herkenbaar. Vind het mooi en heb er ook zeker wat aan. Dank je wel. Was verrast door het feit dat de draken doorkwamen. Heb ik nog nooit iets mee gehad.  Ben meer gericht op eenhoorns, vandaar ook mijn vraag maar dat kwam kennelijk niet door.
Hartelijke groet
Martine

14-06-2022
Dank je wel voor de drakenreading, Saskia!
Heel mooi om te lezen. En tranen in m'n ogen. En er is ook nog genoeg werk aan de winkel dus ;-)
Fijne dag nog!
Hartelijke groeten,
Anita

10-06-2022
Hoi Saskia,
Wat een fantastisch mooie reading zeg wat ik mag ontvangen. Ik ben er heel blij mee en dankbaar voor. Hier kan ik zeker iets mee en grappig dat de afgelopen tijd al vaker weer iets met draken voorbij is gekomen na een lange tijd. Een mooie bevestiging voor mij.
Heel erg bedankt.
Lieve groetjes,
Majella

01-06-2022
Hi Saskia,
Heel hartelijk dank voor je prachtige zeemeermin Reading die je me stuurde. 
Groeten, 
Mariette

09-05-2022
Dank je Saskia voor de drakenreading.
Superkrachtig en supermooi. Ik voel me onwijs geraakt en gesterkt.
Eveline

06-05-2022
Hallo Saskia,
Dank je wel voor de reading. De boodschap van de draken is bevestigend en ook wel confronterend om terug te lezen wat ik zelf al wel voelde maar waar ik nog niet aan durfde. Het steunt me om echt steeds meer naar mezelf te luisteren en vandaaruit stappen te durven zetten. 
Waarschijnlijk vraag ik binnenkort ook de natuurwezen coaching aan voor nog meer begeleiding op mijn zielspad :).
Hartelijke groet,
Els

05-05-2022
Lieve Saskia,
Dank je wel voor de prachtige drakenreading. Ik had tijd nodig om in rust en stilte te lezen en te laten inwerken. Wat een mooie en welkome reading. Ja er is veel gebeurd de laatste jaren en dit heeft mijn zelfkennis wel vergroot. Nooit in mijn leven wist ik wat ik worden wilde, de laatste jaren is ‘er zijn’ voor een paar naasten voldoende om genoeg invulling te geven, maar er vindt een grote verandering plaats. En dan hebben de draken dit aan mij te vertellen. Ik snap het, het past en het voelt zo goed. 
Dank je wel voor de prachtige doorgeving. 
Warme drakengroet,
Lieneke

28-04-2022
Hallo Saskia en Astrid,
dankjewel voor de mooie reading. IK zal hem zeker nog vaker lezen. Ik reageer nu direct al omdat er iets is wat mij meteen opvalt. een poosje geleden deed ik een meditatie/visualisatie oefening en daarbij kwam ik op een soort kasteel/slot binnenplaats terecht, waar een meisjesfiguur met een toverstaf mij stond op te wachten en toen ik naar de naam vroeg hoorde ik "Aster". Ik kreeg van haar een cadeau bij afscheid, een kristallen bol. Omdat Aster zoveel lijkt op Astrid, en de overeenkomst van tovenarij uit het verleden voelt het niet als twee op zichzelf staande verhalen, maar als in het verlengde van mekaar.
nogmaals dank !
Sandra

26-04-2022
Dag Saskia,
In november heb ik al van je een natuurwezenreading gekregen, waarbij de kabouters naar voren stapten. Ontzettend dank daarvoor. Ik blijf het af en toe lezen, dat helpt me. Inmiddels ben ik bijna toe aan het stopzetten van mijn reguliere werk (in de zorg) en zijn mijn vriend, ik en mijn moeder met ons drieën bezig naast elkaar te gaan wonen (in 2 huisjes) op een prachtige plek/die goed voelt in de natuur. Het is dus allemaal nog niet rond, het is nog allemaal open. Ik ben zo benieuwd naar de toekomst! Een grote wens van mij is om vanuit creativiteit en spiritualiteit te leven, het contact met de natuurwezens zou ik enorm graag op-/uitbouwen.
Alvast weer ontzettend dank voor de aankomende reading.
Alle goeds en liefs,
Jorinde

13-04-2022
Beste Saskia,
Een paar weken geleden heb ik een prachtige drakenreading van je ontvangen die veel in gang heeft gezet. Het lukt me steeds meer om mijn onzekerheid los te laten en meer en meer te ervaren wat bij mij past. Wie ik ben en waar ik echt blij van word. En dat is o.a. werken met de natuur, dieren en de natuurwezens.
Door mijn enthousiasme hebben inmiddels ook mijn man, mijn lieve zus en 2 lieve vriendinnen een reading bij de natuurwezens via jou aangevraagd en ze zijn allen zo passend, zo puur en inspirerend. Mijn zusje begrijpt mijn enthousiasme en ziet ook dat ik weer wat van mijn oorspronkelijke blijheid en gekkigheid begin terug te krijgen en nu heb ik van haar 3 online coaching sessies van de natuurwezens bij jou kado gekregen. Zo ontzettend blij mee.
Dus vandaar...hier ben ik weer hihi.
Daphne

13-04-2022
Hoi Saskia,
Een beetje laat maar ik was op vakantie waardoor ik de reading pas later kon lezen. Stiekem ben ik wel jaloers op jou hoor dat je zo met natuurwezens kunt communiceren! Dank je wel voor de mooie boodschappen en de prachtige steen. Ik koester ze in mijn hartje, net als Wilbert de kabouter...
Dankbare groetjes,
Monique

06-04-2022
Hallo Saskia,
bedankt voor de verhelderende reading. Ik herken er veel in betreft mezelf.
met vriendelijke groet,
Kees

24-03-2022
Lieve Saskia,
Hartelijk bedankt voor de mooie en heldere kabouter reading!
Ik blijf hem steeds opnieuw lezen.
Het komt goed, ik ga je raad opvolgen. Ook heel erg bedankt voor de prachtige, krachtige maar o zo liefdevolle zachte steen.
Knap dat je dit zo mag ontvangen en doorgeven. GEWELDIG!!!
Hier kan ik wat mee doen.
En gelukkig ben ik niet "GEK".
Lieve groetjes Ellis

18-03-2022
Ahhhhh dank je wel voor de drakenreading, erg kloppend met alles wat er gebeurd. Het raakt me zelfs enorm. Dank je wel.
Heino

11-03-2022
Lieve Saskia,
Dankjewel voor de mooie draken reading en de Natuurwezen coaching reading. Van beiden was ik erg ontroert toen ik ze las. Ze raakte me diep in mijn hart. Dat ik van het kabouterrijk afkomstig ben was nieuw voor mij. Ik heb lang gedacht dat ik een elfen ziel heb maar nu ik er zo over nadenk heb ik best veel gemeen met de kabouter energieën. Ik ben erg rechtuit en draai niet graag rond de pot, en zij zijn ook zo hoor ik vaak, en ben ook iets meer serieuzer ingesteld dan de elfen. Het voelde wel vertrouwd aan de kennis die ik las. Ik ben heel blij ook te weten hoe mijn kaboutergids heet. En ga vanaf nu zeker vaak contact zoeken met hem. Ook fijn om te weten dat jij dan ook een zielen zuster van mij bent! Aangezien je ook uit het kabouterrijk afkomstig bent las ik. Dus kennen we elkaar al wat langer denk ik. Ook nog heel erg bedankt voor de lavendelkwarts!! Ik had meteen een connectie met dit kristal. De Draken hebben hem goed uitgekozen voor mij! Met hun blijf ik natuurlijk ook nog een mooie vriendschap onderhouden en ik praat bijna dagelijks tegen hun. Heb veel draken beelden, kristallen draken skulls, en Draken kaarten in huis liggen.
Wens je nog een fijne dag en liefs,
Natasha

07-02-2022
Hoi Saskia,
Ohh dit is heel bijzonder... de elfenreading omschrijft precies de verandering waar ik de afgelopen weken in terecht ben gekomen! Dankjewel!
Warme groet,
Nathalie

05-02-2022
Lieve Saskia en kabouters, heel hartelijk dank voor de kabouterreading met treffende woorden en mooie rozekwarts...Ik ben er heel blij mee.
Annebeth

03-02-2022
hallo Sakia en de kabouters, heel erg bedankt voor de prachtige reading ! Iedere keer als ik 'm lees valt me weer iets anders op. Veel resoneert met wat ik diep van binnen voel maar waar ik (nog) niet aan kan. Ik vertrouw op de hulp vd kabouters bij het laten afvallen van mijn oude bagage ... eerst maar 'ns uitzoeken welke bagage ik nog meesleur .
Heel erg bedankt lieve Saskia en natuurwezens!
liefs, Marianne

25-01-2022
Hi Saskia,
Alsnog dank aan jou en de kabouters voor de mooie reading. Het resoneert goed met mij.
Dank,
Sandra

01-01-2022
Lieve Mozes, Tijm, andere eenhoorns en Saskia,
Grote dank voor jullie toegewijde en warme woorden! Ik ben er zeer door geraakt. Alle goeds voor 2022!
Karin

De Wijze Kabouter maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in de privacy- en cookieverklaring.